Ispit za više pojaseve IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska – 03. 06. 2017.

Ispit za dječje pojaseve klubova Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor, održan je 03. 06. u sklopu centralnog treninga IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska.

Ispit je održan u dva dijela. U prvom dijelu od 10 do 11 sati održan je ispit za narančaste pojaseve.

Narančasti pojas položili su Karla Polanšćak i Petra Dešćak (Domenica), David Modrić (Fortis), Timon Narandžić Radović, Matija Jelić, Mihael Kranjčec i Julijana Golubić (Domenica).

1

Drugi narančasti položili su Barbara Kranjčec (Domenica), Viktoria Štefović i Petra Bobanac (Fortis), Toni i Tino Đuzel (Domenica), Karlo i Jakov Lesjak (Fortis), Luka Kucan, Leon Ratković, Stjepan Delibos, Mateo Jajetić i Luka Marinčić (Domenica).

2

Nakon ispita za narančaste pojaseve, slijedilo je zajedničko fotografiranje, a ispit za plave, žute i zelene pojaseve održan je od 11:30 do 13:30 sati.

3

Plavi pojas položili su:

  • prvi red: Luka Žitković (Fortis), Filip Kedmenec, Jerko Jalšovec, Sara Vidak, Viktoria Klemenčić i Sara Jelkovac (Domenica) te Elena Lisec (Fortis);
  • drugi red: Leonard Oblak i David Lisec (Fortis), Petar Šantić, Sara Kuzmić, Ema Košarač i Rea Jarnjević (Domenica), Vito Lisec Ložnjak (Fortis), Sergej Balešević i Kala Jurak (Domenica) te Lea Mikulić (Fortis).

4

Drugi plavi položili su Noa Stupar i Lana Marić (Fortis), Lana Brajdić (Domenica) te Lara Čerkez i Lana Grahovac (Fortis)

5

Žuti pojas položile su Nika Vlašković (Domenica), Maja Vrančić (Fortis) i Karolina Jajetić (Domenica) koje su osim potrebnih motoričkih sposobnosti i tehnike karatea, za svoj pojas odradile i 6 borbi po jednu minutu sukladno pravilima za svoj uzrast, a to je borba sa kontaktom uz zaštitnu opremu.

6

Drugi žuti položili su Mirko Tišljar iz Fortisa te Mateo i Alen Ćosić, Nika Šemeš i Bruno Pavletić iz Domenice odradivši na kraju svog ispita po 8 borbi.

7

Drugi zeleni pojas položili su Leo Bišćan i Krsto Tomljanović iz Fortisa te Borna Polanšćak iz Domenice, koji su za svoj pojas odradili po 12 borbi.

8

Album fotografija sa ispita možete pogledati na FB stranici Karate Kyokushinkai Croatia, a više o klubovima Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor saznajte na web stranici www.karate-kyokushinkai.hr.