Zimski kamp 2017

Trodnevne pripreme za predstojeću sezonu, članovi klubova Domenica Sveta Nedelja i Fortis Samobor, odradili su tradicionalno u Top termama Topusko od 06. do 08. siječnja u sklopu zimskog kampa hrvatskog ogranka međunarodne IKO Matsushima Kyokushinkaikan karate organizacije.


1

Odrađeno je ukupno sedam treninga. Za razbuđivanje su poslužili jutarnji treninzi na -10 uz zaleđeno jezero na bijelim padinama Nikolina brda, dok su ostali treninzi održani u dvorani sa ciljem podizanja razine bazične tehnike i kata te borbene tehnike i borbe.

2

3

4

U treningu su korištene lopte i vijače, a vježbalo se i sa nunchakama i štapovima.

5

6

7

8

9

Slobodno vrijeme iskorišteno je za sportske igre i kupanje na bazenima od čega je, pogotovo najmlađim polaznicima, najzanimljivije bilo ono na vanjskom bazenu sa lovljenjem snježnih pahulja i grudanjem.

10

11

12

Dostignuti nivo sposobnosti i znanja biti će dobra podloga daljnjih priprema za predstojeće turnire od kojih je prvi Zemplen kup u veljači u Mađarskoj, a nakon toga slijedi 14. kup Domenice koji će se 11. ožujka održati u novoj svetonedeljskoj školskoj sportskoj dvorani.

Album fotografija pogledajte na facebook stranici Karate Kyokushinkai Croatia.