Proljetni kamp 2017

Ovogodišnji proljetni kamp u Topuskom održan je 29. i 30. 04. te je okupio karatiste, roditelje i rekreativce sisačke Croatie, svetonedeljske Domenice i samoborskog Fortisa u ukupnom broju od 46 sudionika.

1

Kako je i planirano, kampom su odrađeni zajednički treninzi kroz razmjenu iskustva te usvajanje novih znanja i vještina uz nezaobilazno druženje u izvantrenažnim sadržajima, a za roditelje i rekreativce bio je to dvodnevni aktivni odmor.

2

Odrađeno je ukupno 5 treninga. Jutarnji je bio usmjeren na razvoj aerobnih sposobnosti, prijepodnevni su bili usmjereni na bazične tehnike kroz kate odnosno zadane forme, uz one sa nunchakama i štapovima, a poslijepodnevni na borbene tehnike i kumite, odnosno borbu.

3

4

5

Na bazene se odlazilo također 5 puta, a subotnje kupanje nakon večernjeg turnira u graničaru i nogometu potrajalo je do 23 sata.

6

Više fotografija pogledajte na FB stranici Karate Kyokushinkai Croatia, a kako će biti na slijedećem kampu, doživite sami jer kampovi su otvoreni svima željnim ovakvih aktivnosti.

7
8