Ljetni kamp EKO Matsushima 2016. – Borsko jezero, Srbija

Ovogodišnji ljetni kamp europske IKO Matsushima Kyokushinkaikan organizacije, održan je od 28. 07. do 01. 08. 2016. na Borskom jezeru u Srbiji, uz sudionike iz Finske, Danske, Velike Britanije, Rusije, Ukrajine, Hrvatske, Makedonije, Španjolske te domaćina, Srbije.

Kamp je vodio shihan Klaus Rex, predsjednik europske organizacije iz Danske, a domaćin kampa bio je sensei Vojkan Bižić.

Među instruktorima još su bili i shihani: Sergej Lukyanchikov Levitin, dopredsjednik europske organizacije i Dmytro Volynets iz Ukrajine, Henrik Rosager i Erik Sigvaldason iz Danske, Roman Kucfir iz Velike Britanije te Gabriel Brluenga iz Španjolske, koji su svoja znanja prenosili polaznicima kroz ukupno 10 treninga te seminare za trenere i suce.

Po povratku sa kampa, puni pozitivnih dojmova sa treninga i druženja u lijepom okruženju uz odlično gostoprimstvo domaćina i uvjete koje pruža hotel Jezero, naša ekipa u sastavu Tomo Fabekovec, Vladimir Sekelj, Ivica Stanić, Ivica Brajdić, Luka Sekelj i Tin Janko Stanić, obišla je i grad Bor, poznat po rudnicima bakra.

Na slici: Tin Janko Stanić, shihan Henrik Rosager, senpai Luka Sekelj, sensei Vladimir Sekelj, shihan Klaus Rex, shihan Sergej Lukyanchikov Levitin, shihan Roman Kucfir, sensei Tomo Fabekovec i Ivica Brajdić

srbija_1

Na slici: detalj sa treninga (sensei Tomo Fabekovec i Vladimir Sekelj)

srbija_2

Na slici: naš tim ispred divovskog kamiona u Boru

srbija_3

Više fotografija pogledajte na našem FB profilu: Karate Kyokushinkai Croatia