Honkyokushin Srbija Open 2016 – Beograd, 05. 11. 2016.

Na ovogodišnjem Honkyokushin Openu održanom 05. listopada, među natjecateljima iz Grčke, Rumunjske, Mađarske, BiH i Srbije, nastupili su i članovi Hrvatskog kyokushinkai saveza karatea sa punim kontaktom: Jan Peranić (Budo Ryu Zaprešić), Dora Mlinarić (Domenica Sveta Nedelja) te Tin Janko Stanić, Luka Sekelj i Lovro Mihelić (Fortis Samobor).

Svi naši natjecatelji nastupili su u katama, a uspješni su bili:  Tin Janko 1. mjesto, a Jan 2. u starijim juniorima, Dora 1. mjesto u seniorkama te Lovro 2. mjesto u seniorima.

Tin Janko i Luka nastupili su i u borbama gdje je Tin Janko osvojio 2. mjesto u starijim juniorima -75kg, a Luka 1. mjesto u seniorima U-22 u kategoriji -80kg.

Među našim natjecateljima bio je i Tomislav Božić iz Fortisa koji radi visoke temperature uoći turnira nije nastupio te je sa žaljenjem natjecanje pratio sa tribina.

Album fotografija pogledajte na: Karate Kyokushinkai Croatia

Na slici: senseji Vladimir Sekelj i Tomo Fabekovec, Jan Peranić, senpai Lovro Mihelić, Dora Mlinarić, senpai Luka Sekelj, Tin Janko Stanić, senpai Natko Skukan i Tomislav Božić nakon Honkyokushin Opena 2016

hon_open_1