U Domenici od 17. 05. i karate rekreacija

KKK Domenica Sveta Nedelja poziva roditelje svojih članova i sve ostale koji se žele rekreirati kyokushin karateom na probni trening u utorak, 17. 05. u 21 sat u malu dvoranu na katu sportske dvorane OŠ Vladimir Deščak u Novakima, Školska 4.

Treninge bismo održavali utorkom i četvrtkom od 21 do 22 sata te nikakva prethodna znanja i određeni nivo kondicijskih sposobnosti nisu potrebni.
Treninzi bi bili prilagođeni svakom pojedincu kako bi u skladu sa svojim mogućnostima odradio trening zadovoljan sa ciljem poboljšanja jakosti i pokretljivosti cijelog tijela kroz opće vježbe iz područja fitnessa te specifične vježbe kyokushin karatea.
U treningu će se koristiti različita trenažna pomagala (štapovi, lopte, vijače, lagani utezi itd.) te će se vježbati tehnike karatea od udaraca i blokada, preko kretanja u zadanim formama odn. katama do rada u paru i samoobrane, a u treningu će se koristiti udarači i fokuseri te vreće.
Kako je kyokushin karate budo karate te njegova prvotna ideja je karate kao vještina pa tek onda sport, treninzi će uključivati i meditaciju, a poseban naglasak je na vježbe disanja te će se tako npr. vježbati i kate sa specifičnim načinom disanja (tzv. ibuki disanje).
Treninge će voditi Vladimir Sekelj, 4. Dan, trener kyokushinkai karatea i viši sportski trener fitnessa.
Prijave za grupu molim poslati na: vlado.sekelj@gmail.com, a sve dodatne informacije potražite i putem telefona: 0915122079
Mala dvorana sportske dvorane OŠ Deščak